Kurum Kodu : 731925
WEB Adresi : http://valirecepyazicioo.meb.k12.tr
Adres : Zafer Mah. Emir Sultan Sok. No5 Bahçelievler / İSTANBUL

VİZYON
Yarını tasarlayan bir eğitim anlayışıyla; Geleceğin Türkiye´sinde: Bahçelievler´in eğitim bahçesinde dünyaya yön veren, sahip olduğu doğal ve kültürel değerleri ve kaynakları yok etmeksizin kullanarak gelişen, ortaya çıkan fırsatları, nitelikli insan kaynakları ile etkin, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarla değerlendiren, kendi kaderini tayin eden, barışçıl, adil nesiller yetiştiren bir okul olmak.

MİSYON
Üretken, yaratıcı, insan ve doğa sevgisi ile donanmış, özgüveni olan, bilimsel düşünebilen ve gerçekçi kararlar alabilen, sorumluluklarının bilincinde, değişime ve gelişime açık, teknolojik gelişmelere hakim, bedensel, duygusal ve sosyal yeteneklerini geliştiren, ülke ve dünya barışına ve refahına katkı sağlayan, geleceğin nitelikli bireylerini yetiştirmektir.

BAŞARILAR
1. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Konulu Slogan Yarışması İlçe 1. si Merve Sümeyye KARACAN - 2. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Konulu Şiir Yarışması İlçe 2. si Sedef OĞUZ - 3. Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Konulu Kompozisyon Yarışması İlçe 1. si Büşra KAYA - 4. Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Konulu Şiir Yarışması İlçe 2. si Burak DEMİRTAŞ - 5. Trafik Konulu Şiir Yarışması İlçe 1. si Burak BERKTAŞ - 6. Küçükler Erkek Futbol Turnuvası Grup 2. si - 7. Yıldızlar Erkek Futbol Turnuvası Grup 3. sü - 8. 19 Mayıs Gençlik Koşusu Yıldızlar Kız Atletizm Grup 3. sü - 9. ODTÜ Uygulamalı Eğitim Kongresi, Van Gogh Alive Sözlü Sunum Hakkı - 10. 23 Nisan Yıldızlar Karate Yarışması 3. sü Mehmet NALBAT

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz Kalorifer
Öğretim Şekli : İkili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07.00 - 18.00
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İstanbul il merkezine 12 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Okulumuz Bahçelievler ilçesinin Yenibosna semtinde bulunmaktadır. Mahmutbey Caddesindeki Çetinkaya Mağazasının Şirinevler yolu üzerindeki alt dereyoluna yakındır. Kocasinan İtfaiyesinin hemen arka sokağında bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Komşu Okullarımız: Okulumuza en yakın olarak 200-300 m mesafede Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu ve TOKİ Halit Öge İlköğretim Okulu bulunmaktadır.